< september 2017 >
ma. ti. on. to. fr. lø. sø.

fredag 29. september

lørdag 30. september

søndag 1. oktober

Forsikring

Austin Healey Club Norway (AHCN) er nå tatt opp som et fullverdig medlem i Landsforbundet av Motorhistoriske Kjøretøyklubber (LMK).

Dette tilsier at du som medlem av AHCN i mer enn ett år nå har muligheter for å tegne LMK forsikring på din veterankjøretøy. LMK-forsikringen er en helt spesiell og gunstig avtale, beregnet for entusiaster som er medlem i en LMK-klubb, og som har til formål å bevare kjøretøy for ettertiden. Landsforbundet av Motorhistoriske Kjøretøyklubber eies og drives av medlemsklubbene, og arbeider for å forbedre forholdene for alle som har historiske kjøretøy som hobby.
Følg linken til LMK´s side hvor du finner alt om besiktelse og dokumentasjon av kjøretøyet, forskjellige forsikringer, noe teknisk info, oversikt over besiktelsesmenn og mye annet interessant for oss veteranentusiaster.

Klubbens besiktningsmann er Bjørn Krogvig (+47 90599900).
Styret har gjort en vurdering av ulike forsikringstilbud som finnes og spesielt mellom LMK og de som ble igjen i IF. Forsikringsteknisk, kostnadsmessig og på profesjonalitet mot veteranbilsegmentet scorer man likt. Det er derfor medlemmenes egne vurderinger som bør ligge til grunn for valg av hva man gjør.

Prosedyre for anskaffelse av LMK forsikring:
a) Ta kontakt med enten AHCN besiktningsmann eller en LMK besiktningsmann i nærheten der du bor.
b) Ta bilder og finn frem papirer iht til veileder.
c) Besiktningsmannen vil etter befaring sende papirene videre til AHCN som skal bekrefte at vedkommend